Interieurkaarsen

Als u kennis maakt met onze interieurkaarsen merkt u dadelijk dat ze op puur ambachtelijke wijze worden gemaakt. Geen machinaal geperste kaarsen, maar stuk voor stuk met mensenhanden gegoten, uit de mallen gehaald, handmatig afgewerkt en verpakt.
Onze kwaliteitskaarsen komen tot stand na de keuze van de juiste wiek, de selectie van de beste kwaliteit grondstoffen en het uitzoeken van de gepaste kleuren. De zorgvuldig samengestelde mix hiervan levert unieke kaarsen op met uitzonderlijke lange brandduur. Ons kleurenpallet gaat mee met het ritme van de seizoenen en de nieuwste woondecoratie trends.

Wij stellen voor u graag een aanbod op maat samen en dit vanaf minimum +/-80 stuks.
 
 
 
 

Contact

De Vlaspit vzw
Basilieklaan 53
3270 Scherpenheuvel
tel. 013 78 46 34
fax. 013 78 59 13
info@devlaspit.be

DE VLASPIT, MAATWERK OP MENSENMAAT

De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsinitiatief in Scherpenheuvel dat zich richt op mensen die moeilijk geïntegreerd geraken op de gewone arbeidsmarkt. De Vlaspit is een dynamische vzw die steeds in evolutie is. In de organisatie streven we naar een evenwicht tussen de sociale en de bedrijfseconomische context.

In de vzw Opleiding en werkervaring is de voornaamste doelstelling, het tijdelijk tewerkstellen van langdurig werklozen waarbij doorstroming naar de gewone arbeidsmarkt de prioritaire doelstelling is.